El seu casament va ser batejar com a Vermut Wedding, ja que ells es van conèixer fent el Vermut, així que d’una altre manera no podia ser, i per tant tot el fil conductor va tirar d’aquí. Es va crear una gràfica per ells molt acord al seu Vermut, i tots els convidats a l’arribada van fer un petit vermut en honor al seu casament. Mentrestant la Cris es vestia a l’habitació amb un preciós disseny de Otaduy. La Diana by White la va deixar preciosa per l’ocasió.

   Un cop a baix, a la cerimònia circular amb estil boho rustic, els convidats esperaven l’entrada dels nuvis. La cerimònia va ser oficiada pels germans de la parella, i va ser molt emotiva i divertida amb anècdotes de la parella.

   A continuació el banquet a la sala del preciós Mas Terrats, Mes Gresca es va encarregar de fer gaudir de la gastronomia més divertida als convidats. Dins de l’espai amb material de Abanik va quedar un preciós saló amb decoració floral de Flors de Vici. La festa va acabar a mitja nit a càrrec de Beats&Roll. Va ser un casament preciós que recordarem molt de temps.

   Fotografia: Swingyourpics

    

   Voleu un Casament Màgic?
   INQUIRE