el vostre
   Casament

   Hem dissenyat diferents packs perquè cada una de les nostres parelles trobi ràpidament la solució que li fa falta en cada moment. Tot i això, si ens contacteu, us podrem preparar un pressupost completament a mida amb just el que necessiteu: elecció de lloc, assessorament amb càterings, cerimoniants amb diferents idiomes, tràmits burocràtics… No dubteu i contacteu amb nosaltres!

   ALL WEDDING: La nostra ajuda des de JA!

   Aquest és el nostre pack més complet i és pels que valoreu tenir un gran equip multidisciplinari al costat que us assessorarà en totes les fases de planificació del casament. Us ajudarem a dissenyar un dia perfecte des del més mínim detall: disseny d’invitacions, regal dels convidats, selecció de proveïdors, selecció de l’espai, allotjament, tranfers, planificació i timing… A més a més també inclou el nostre servei de Styling i Wedding Day. Tan si teniu molt clar què voleu com si voleu començar de zero i veure en gran ventall de possibilitats, aquest és el vostre pack!

   WEDDING DAY: Voleu gaudir del gran dia?

   Us heu encarregat de tot, ho heu planejat tot fins a l’últim mil·límetre però sou conscients que aquell dia passa volant i que voleu que tot to surti tal com heu pensat però alhora voleu gaudir al màxim de cada instant. Si això és el que penseu, aquesta és la vostra opció. Ens reunirem, definirem les vostres prioritats i aquell dia ens assegurarem que tot flueixi i que tot passi quan hagi de passar, sense presses…

   STYLING: Disseny i Muntatge de Decoracions WOW

   Escoltarem les vostres idees i gustos i us preparem propostes dedecoració que facin somiar a tots els vostres convidats i avosaltres tenint sempre en compte el lloc, la temporada, l’horadel casament… Qualsevol idea que tingueu es pot materialitzar,nosaltres ens encarregarem de tot!