El casament de la Laura i en Laurent, una parella suïssa francesa,  amb un vincle molt arrelat a la nostre terra,  Catalunya. Van tenir molt clar que volien celebrar el seu casament a l’Empordà. Buscaven una masia catalana i poder celebrar el seu dia a l’aire lliure per gaudir de les bones temperatures del setembre a la zona. Ens vam conèixer per Skype i van ser infantes les reunions que vam fer junts per aconseguir un dia de 10. Després d’alguna visita a l’Empordà vam escollir el preciós Mas Isern, és un espai ideal per a casament a l’aire lliure.

   L’estil del casament va ser romàntic vintage, amb tonalitats pastel i rosa combinades amb la rafia que ens aportava aquest toc més rústic i 100% Empordà.

   La cerimònia religiosa es va celebrar en la petita església de Canapost a pocs kilòmetres de la masia. Els convidats van delitar un menú gastronòmic a càrrec del Molí de l’Escala i el parament de la taula de Pous amb la decoració sempre preciosa de Molist Floristes. En acabar el sopar una barra de còctels d’autor de Cocktail Time by Gerard Ruiz van donar per clausurada la festa a altres hores de la matinada. 

   Fotografies: Laura Chacón

    

   Voleu un Casament Màgic?