nosaltres
   L'EQUIP

   Creative&Love és una empresa nascuda a la Costa Brava, concretament a l’Empordà i dedicada al disseny de Festes boniques i molt cuidades. La seva experiència organitzant casaments és molt àmplia, amb més de 200 casaments especials i únics organitzats al llarg de la seva trajectòria professional. Creative&Love està format per un equip de grans professionals de diversos àmbits i amb formació en el sector. Junts fareu que la vostra boda sigui especial i única i que estigui dissenyada i s’executi seguint sempre els vostres gustos i prioritats. De ben segur que serà un dia màgic per a vosaltres i per tots els vostres convidats!

    

   Creative & Love Staff

   L’objectiu de Creative & Love es basa en la il·lusió per la feina ben feta i que aconseguim materialitzar el vostre somni. Al nostre equip no li falten ni ganes ni passió per la feina per aconseguir fer brillar el vostre dia.

    

   Imma - Manager

   L’Imma és la fundadora i Manager de Creative&Love. Amb ella parlareu tots i cada un dels detalls del vostre casament. és una persona organitzada i perfeccionista i el seu somni és fer realitat el vostre dia. Empatitza durant tot el procés i us acompanyarà en tot moment perquè us sentiu sempre en bones mans. Li apassionen les decoracions wow, les flors i centres recarregats, tot allò que sigui romàntic i els casaments que es converteixen en festes plenes de llumetes i espelmes. Adora els dolços i les candy bars i la vostra satisfacció serà el seu millor regal.

      Diplomada en Turisme i Especialització en Protocol d’Esdeveniments.

   Laura - Project Manager

   Des de l’inci del projecte amb nosaltres, és dedicada i dolça, sempre preparada per crear casaments únics i diferents. Li encanten els casaments i veure els vostre somriure dibuixat. Romàntica i sensible cuidarà tots i cada un dels detalls del vostre dia.

     Diplomada en Grau de Turisme, Màster en Direcció i Gestió de Direcció Hotelera.

    

   Robí - Project Manager

   Amb molts anys d’experiència a l’empresa que aporten gran capacitat de reacció davant d’imprevists. La Robí és pro-activa, per ella no existeixen els reptes i us ajudarà a trobar solucions en tot. Li encanta el  «Sí, vull» i sempre se li escaparà una llagrimeta en aquest moment.

      Diplomada en Turisme i en Protocol Social.

   Aida - Wedding Assistant

   Metòdica, dinàmica i molt organitzada, sempre s’avança a les necessitats que us poguin sorgir. Les decoracions wow li encanten i fer realitat el vostre somni i la seva cara al veure la vostra felicitat ho diuen tot.

        Grau en ADE i Màster en Direcció de Protocol, Relacions Institucionals i Organització d’Esdeveniments

    

   Marina - Wedding Assistant

   Enamorada dels casaments i els somriures farà que el vostre dia sigui millor del que heu imaginat. És una apassionada de la moda i la decoració. Sempre disposada a fer possible cada detall.

      

       Diplomada en Turisme i Màrqueting digital & social  Media.

    

   Voleu un Casament Màgic?