La Sara Campeny i en Marc Muniesa vivien a Manchester quan es van decidir a esciure’ns i visitar-nos a la nosta oficina de Peralada. Els dos volien celebrar el seu casament a Girona i buscaven unes wedding planners que els ajudessin en tot el procès de wedding destination.  

   Van ser encantadors i ens vam entendre de seguida, somiaven amb un casament romàntic, d’estil clàssic i que cuides tots els detalls. Ens vam posar mans a la massa per aconseguir-ho. El 23 de Juny vam celebrar l’enllaç al Lotus Blau de Santa Coloma de Farners, que forma part del Balnerai Termes Orion, una localització mágica. Vam recrear una cerimònia de fades amb un passadís de tuls que deixaven passar els raigs de sol. Les lampades de cristall combinaven en el passadís i la catifa blanca arribava a un altar ple de grans geros de vidre d’estil romàntic. En Marc esperava la seva promesa al final d’aquest bonic passadís. 

   Pel gran dia la Sara va apostar per la firma Pronovias de línea clàssica i amb aplicacions de pedrería a les espatlles. 

   Un cop acabada la cerimònia els nuvis van escapar-se per viure una estoneta màgica junts, mentre els 200 convidats a la boda esperàven al jardí. Entre els amics no van faltar el casaments coneguts com Sergi Roberto, Bojan Krkic i Marc Bartra amb Melissa Jiménez. Tots ells can quedar-se bocabadats en veure que en aquell espai hi havia un llac que podien travessar i just a la part central podrien gaudir de difrents plats que confirmaven l’aperitiu. 

   Voleu un Casament Màgic?
   INQUIRE